skip to Main Content

HET GEHEIM VAN STERKE MERKEN

Wat maakt een merk nou sterk? Niet de producten of service; er zijn altijd andere bedrijven die ongeveer hetzelfde doen. Winstgevendheid dan? Heel belangrijk voor een bedrijf, maar niet de sleutel tot een sterk merk – eerder het gevolg ervan. Wat sterke merken dan zo sterk maakt? Ze weten wie ze zijn.

Sterke bedrijven hebben een sterke, onderscheidende identiteit, en weten welke rol ze willen spelen in de maatschappij. Ze hebben een purpose.

Ambassadeurs van jouw merk

En niet alleen binnen de muren van de bestuurskamer: alle medewerkers ‘ademen’ deze identiteit, geloven in de rol van het bedrijf en zijn trots op de bijdrage die ze hieraan leveren. Wat jij daaraan hebt? Je medewerkers zijn geen verwisselbare radertjes, maar trotse ambassadeurs van je bedrijf – bereid om een paar stappen extra te zetten. Reken maar dat je klanten het verschil voelen.

Bepaal je identiteit en rol

Maar hoe kom je er nou achter wat de purpose van je merk is? Wat de rol is die jou onderscheidt van andere organisaties, volgens jou én al je collega’s? Daar kunnen wij je bij helpen! Onder professionele begeleiding – en met onze beproefde methode – ontdekken je medewerkers en jij wie jullie zijn. Het resultaat? Een duidelijke, breed gedragen betekenis en rol. En collega’s die trots zijn op hun werk.

HOE ONTDEK JE WIE JULLIE ZIJN?

Back To Top